5x C

CONCEPT

Het haakje, de kapstok, de koepel, een frame….name it. Jouw verhaal vertel je beter als het concept klopt van A tot Z. Wij kunnen je helpen met het bedenken van een creatief concept dat past als een jas en ook nog eens gemakkelijk is door te voeren in een actieplan, werkwijze of in middelen. Wij ontwikkelen merkstrategieën en positioneringsplannen in ijzersterke merkprofielen, maken campagneplannen én werken concrete communicatieconcepten uit met bijpassende stijlkaarten voor een herkenbare corporate identity.


CREATIE

Wij ontwerpen huisstijlen, logo’s of komen met gepaste touch-up. Signing, activatie-acties en stationary. Campagnemiddelen, informatieve documenten, presentatiemateriaal of kant en klare templates voor offertes, brieven en interne documenten. Websites, apps en social media platen, advertenties, infographics en (online)magazines, alles maken wij op maat. Onze ontwerpen zijn fris, verrassend en resultaatgericht, hier kan je zo mee aan de slag!


CONTENT

Beeld en vorm komen nog meer uit de verf als ook de content klopt. Juiste teksten en sterke beelden, dat maakt het af. Wij ontwikkelen content die de juiste mensen en groepen aanspreekt, of zetten de puntjes op de i met een eindredactieslag. Op zoek naar het juiste beeld? Foto, film, animatie, illustratie, infographic of een iconenreeks, wij maken het. En wil je weten wanneer je wat moet vertellen? Wij zetten het in overzichtelijke contentplanningen waarin duidelijk wordt wanneer, hoe en via welk middel de boodschap verteld wordt.


 

5x C, DAT IS VILLA 5!

 


CHEFFEN

En dan komt het vaak op strak organiseren aan. Regelen, plannen, afstemmen, wij vinden dat dit er gewoon bij hoort. Kortom gaan met die banaan. Wij als creatieve doeners cheffen ‘t, dat is voor ons de normaalste zaak van de wereld.


CONFETTI, CHOCOLA, CHAMPAGNE

Wij maken alles met een duidelijk doel, het moet een succes zijn. Dat vieren we dan natuurlijk samen. Hoe wij dat doen? Jij mag kiezen… met confetti, chocola of champagne.


MEER WETEN? VRAGEN? NEEM DIRECT CONTACT OP


 

CUSTOM MADE  |  VILLA5 HUISMERK

Behoefte aan een box vol inspiratie & ideeën? Reserveer een Creatief Doenerij van of neem een strippenkaart Creatief Tafelen. Maak kennis met twee typische VILLA 5 producten.

 

Creatief Doenerij  |  € 750,-

Binnen 2 uur werken kleed je onder leiding van twee creatieve doeners een cases helemaal uit. Wat levert het op? Hoe-het-moet-bord; een aanpak waarmee je aan de slag kan.

 

Creatief Tafelen strippenkaart  |  € 750,-

10 uur extern vermogen van onze creatieve doeners. Meedenkkracht, inspiratie-uurtje of hands-on op beeld of tekstgebied, je kunt de strippenkaart overal voor inzetten.