De boer op! Oftewel: de markt op! Verhalen verspreiden met een duidelijk doel. Wij bedenken campagnes, waarmee jouw verhaal of boodschap wel gezien moét worden. Doelen bepalen, het juiste publiek bereiken, een knettergoed verhaal neerzetten. Let’s go!

 

Wat wil jij bereiken? Denk aan:

  • Zichtbaarheid en (naams)bekendheid
  • Activatie of gedragsbeïnvloeding
  • Bewustwording
  • Werving

 

 

In een campagne kun je zoveel verschillende kanten op. Denk bijvoorbeeld aan een guerilla-actie of evenement. Elke campagne is anders, want het heeft andere doelen, doelgroepen en budgetten. Daar zo creatief mogelijk mee omgaan, dat vind ik gaaf!  – Lindsay Ties, projectmanager

Wil jij de boer op? Let’s go!

We ontwikkelden al een aantal gave campagnes voor klanten. Bekijk ze hieronder! Welke heb jij al eens voorbij zien komen? Geen één? Dan was jij niet de doelgroep 😛

Expertises | wij helpen met

Strategie

Het haakje, de kapstok, de koepel, een frame, het uitgangspunt, de richting, de strategie… Jouw verhaal vertel je beter als de basis op orde is.

Meer lezen

Ontwerp

Jij wilt toch ook meteen raken? Met een strak design komt je merk of boodschap pas echt tot leven!

Meer lezen

Content

Wat wil jij vertellen en hoe? Je moet maar net de juiste woorden vinden of de kern op de juiste manier vast kunnen leggen.

Meer lezen

Campagne

De boer op! Jouw verhaal of boodschap verspreiden met een duidelijk doel. Wij bedenken on- en offlinecampagnes, waarmee jouw verhaal wel gezien moét worden.

Meer lezen