Vacature: Vormgever

Friskijkers let op! Ben jij onze nieuwe vormgever? Wij sparen zeldzame plaatjesmakers! 

Wij zijn op zoek naar de crème de la crème onder de vormgevers. Mensen die durven te creëren en niet weglopen voor verandering. Je bent een friskijker en een aanpakker en je weet op verrassende manier te inspireren en kunt dit ook helder overbrengen naar onze andere creatieve doeners én de klant.

Dit zijn je Skills:

• Je hebt lekker wat studio ervaring, zo’n 3 jaar
• Adobe programma’s (Illustrator, Indesign en Photoshop) ken je als je broekzak
• Ervaring met animatie, (After effects) webdesign (Sketch) en monteren (Premiere pro) is helemaal mooi
• Online design, web / social / video vind je tof
• Je bent een conceptdenker maar niet vies van een paar uurtjes stampen op een dtp klus

 

En wie ben jij dan verder…
Jij kijkt net iets anders tegen zaken aan. Je vraagt jezelf af hoe de aap in de mouw is gekomen, voordat hij er uitkomt. Ben je dan een beetje eigenwijs? Soms wel, je staat achter je idee en kan dit overtuigend presenteren naar onze klanten. Je durft over grenzen heen te kijken en staat met je wereldse benen en open blik midden in de samenleving. Je bent de perfecte aanvulling op ons team, kan een beetje stress wel hebben en houdt van de slappe lach. Als jij aanschuift bij onze studio worden we alleen maar beter. Zin in!

VILLA5 = 5xC

Een villa vol creatieve doeners die met flink veel energie werken aan de allerleukste projecten. Wat wij doen? Wij vertellen verhalen met verfrissende concepten, verrassende creaties en sterke content. Dat cheffen wij! En valt er iets te vieren? Dan knalt er confetti of breekt er chocola, net waar je zin in hebt 😉 5xC dus, dat is VILLA5.
Een ijzersterke merkstrategie, krachtige positionering, een unieke corporate identity, creatieve concepten, boeiende campagnes, nuttige communicatieconcepten, frisse logo’s, nieuwe naamcreaties, pakkende content, ludieke acties, daadkrachtige marketing, inspirerende workshops, effectieve online zichtbaarheid, verrassende social media inzet of 2 uur keihard brainstormen…wij cheffen ’t met veel plezier! En natuurlijk ontwerpen wij ook alle middelen: websites, signing, beurstands, infographics, key-note presentaties, animatie, clips/video’s, stationary, folders, flyers, apps, magazines..

 

Wat je verder moet weten…
• Jij wordt een vaste kracht op onze studio, dus werk je minimaal 4 dagen
• Deelname aan de maandelijkse kantoor challenge en Doener Dinsdag op Instagram is een must.
• Onze whatsapp groep is soms een beetje druk, daar moet je tegen kunnen.
• Een lekker salaris en creatieve arbeidsvoorwaarden zijn part of the deal.

Wij doen aan extra’s: Inspiratiesessie 4 x per jaar, elke dag vers fruit, flexibele werktijden met koopavond, 1 x per jaar mag je meelopen met een ander beroep en budget voor persoonlijke ontwikkeling.

Solliciteren?

We zijn razend benieuwd naar het werk dat je wil delen om ons te overtuigen. Wat stuur je ons dan op? Daar laten we je volledig vrij in. Je kan dit sturen naar gerry@villa5.nl. Wij kunnen hier alvast niet wachten!

 

De sluitingstijd van de vacature is 5 april 2019

Vacature Vormgever | Minimaal 32 uur per week | Ommen/Enschede/Dalen