Vacature | Online marketingadviseur

(32-40 uur) – Hardenberg/Ommen/Enschede/Apeldoorn

Is (online) marketing helemaal jouw ding? Weet jij als geen ander hoe je met een online campagne impact maakt, het juiste publiek bereikt en stuurt op resultaten? Hou je daarnaast graag de touwtjes in handen, vind je klantcontact leuk en ben je een echt multitask-talent? En is jouw antwoord 4x ja? BINGO! Want wij zoeken een ervaren online marketingadviseur! 

Eigenlijk een marketing- en communicatie duizendpoot. Iemand met 2 á 3 jaren ervaring in de online-marketingwereld. Iemand die wild wordt van campagnes, graag de touwtjes in handen heeft en houdt van contact met klanten. 

In deze functie ben je specialist op het gebied van online marketing en adviseer je daarin. Je wordt blij van het bedenken en uitrollen van campagnes. Ook help je collega’s die online marketing en social media willen inzetten en help je bij de uitvoering. Want jij weet als geen ander hoe online marketing kan bijdragen aan het creëren van impact, het bereiken van de juiste doelgroep en het halen van doelstellingen. Maar ook kun je resultaten meten en campagnes daarop bijsturen. Rapporteren over resultaten naar de klant of richting collega’s vind je leuk! Uit ervaring kun en durf jij die adviseursrol op je te nemen en help je collega’s en klanten verder. 

Je bent bekend met online strategieën. Een See Think Do Care strategie heb jij bijvoorbeeld al 10x geschreven. Maar doe jij het op een andere/betere/frissere manier? Dan worden we ook heel blij! Jij weet gewoon wat je doet en daarom krijg je de vrijheid. 

Wie ben jij? 

  • Je bent ondernemend 
  • Je bent mensgericht 
  • Je bent onderzoekend 

En als persoon? Je neemt geen blad voor de mond, je bent lekker energiek, enthousiast, een echte aanpakker, nieuwsgierig, kritisch als het moet en een ware teamplayer! 

Wij zoeken een online marketingadviseur en projectmanager!

 Wat kan je ons bieden? 

  • Je kunt commercieel denken 
  • Je bent klantgericht 
  • Je bent analytisch ingesteld 
  • Je durft gesprekken te voeren 
  • Je denkt innovatief 
  • Je vindt het leuk om te netwerken 
  • Je houdt ervan om relaties met klanten op te bouwen 

 Wat kunnen wij jou bieden? 

We bieden jou een toffe baan voor minimaal 32 uren per week. Met veel eigen verantwoordelijkheid in klantcontacten en projectmanagement. Een passend salaris (incl. pensioen), iedere dag vers fruit (op kantoor), budgetten voor scholing en een goede thuiswerkplek en natuurlijk de allerleukste collega’s! Benieuwd wie dat zijn? Bekijk ze hier. 

Enthousiast geworden? Leu-heuk! 

Solliciteer dan nu op deze job! Dat kan door jouw motivatie en CV op te sturen naar info@VILLA5.nl. 

Heb je aanvullende vragen over de vacature? Stel ze dan aan Martine: martine@VILLA5.nl / 0650284519 

Hopelijk tot snel, joe! 

 

TIP ONS

Ken jij een echte campagnekoning(in) en regelaar? Tip hem, haar of ons. Deze vacature delen in jouw online netwerk mag natuurlijk ook.

 

Logo VILLA5

Over VILLA5

Wij zijn VILLA5! Een creatief strategisch marketingbureau vol creatieve denkers en doeners. Met een team van merkstrategen, grafisch ontwerpers, contentspecialisten, marketingadviseurs en projectmanagers bouwen we merken en maken we de vetste dingen. Met ijzersterke merkstrategieënknal-campagnesverrassende ontwerpen en rake content. We zijn denkers én doeners, houden van presteren, maar ook van een lolletje. We zitten op meerdere locaties in Noordoost Nederland, namelijk in Hardenberg, Ommen, Enschede en Apeldoorn.

Ons beter leren kennen? Check onze werken bij pagina.  

Yes! Wij zoeken een online marketingadviseur en projectmanager!