aarrow-animation-downarrow-background arrow-down arrow-left arrow-rightarrow-upcheck check chevronArtboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding minusnotification-closepause-solidplay-arrow plusradio search-glass third Video bekijken
VILLA5 maakt content.

Kom werken bij VILLA5

Het zijn onze klanten die zeggen: waar wij komen daar gebeurt wat! Die uitspraak hebben we geadopteerd. Want zo is het! Bij ons is het nooit saai. Er is altijd actie. Op sommige dagen is het druk. Op sommige nog drukker. Op de meeste dagen moet je lachen, op sommige nog harder. 

VILLA5 zoekt…

We groeien, bedienen steeds grotere klanten en zijn hard op weg het beste bureau van Noordoost-Nederland te worden. VILLA5 gaat voor het beste advies en oplossingen die onze klant echt op de kaart zetten. Goed advies, next level ontwerpen en onderscheidende creatieve concepten. Maar we zijn niet snel tevreden. We willen eindbaas zijn, awards winnen en feestjes vieren met confetti en champagne.

We willen ons team daarom aanvullen met ervaren talenten. Een adviseur en een vormgever. Van die creatieven die weten hoe de hazen lopen in marketingland. Professionals die staan voor hun werk, die niet snel tevreden zijn en ons team helpen, onderweg naar nog beter.

Werken voor de leukste opdrachtgevers in diverse branches in (vooral) Noord- en Oost-Nederland 

Kom dan

Wij zoeken regelmatig nieuwe collega’s die passen in ons hechte team van creatieve denkers en doeners. Dat team is heel veelzijdig en de karakters zijn lekker verschillend. Zo hebben we een vormgever met een merkwaardige snor en een directrice die graag op tafel danst. We hebben een videograaf die de hele dag met zijn vingers knipt en een strateeg met superveel kennis. Ze weet echt alles. Niet normaal. Oude rotten en jonge honden die samen fantastisch werk creëren. En het leuke is, het wordt gewaardeerd door onze klanten.  

Perfecte leerbedrijf 

VILLA5 is de beste plek om het vak te leren. Je komt in een leergierig team terecht, die ook graag van jou leert. We hebben geen bazen en geen directieve cultuur. We zeggen elkaar wel waar het op staat, omdat we elkaar verder willen helpen.

Omdat onze klanten het verdienen. Ons streven? Het beste en leukste creatieve bureau van Noordoost-Nederland, daarna kijken we wel verder.

Waar we zitten? 

We zijn een creatief strategisch marketingbureau. Wij zitten op een unieke plek in Noordoost-Nederland, tussen de velden en de steden. Tegen de grens en als het moet er overheen. Ons hoofdkantoor is de Heemserhoek. Ofwel de Bijenkorf van de marketing.

De Heemserhoek huisvest een online-performancebureau, meerderde webbureaus, een communicatiebureau voor de publieke sector en nog veel meer marketing-gerelateerde bedrijven. Het is de creatieve hotspot van het noordoosten! Met ook kantoren in Assen, Apeldoorn en Enschede. 

Ben jij een aanwinst voor ons team? Een creatieve denker en doener? Kom dan in beweging en laat van je horen! 
Dit is een test
Video bekijken
Bekijk case
Bekijk bericht
Bekijk pagina
Google maps