Hé! Kom jij bij ons werken?

👉🏻 Want wij zijn op zoek! Naar extra creatieve denkers en doeners. Lees de vacatures en reageer!

Vacatures | wij zoeken een:

Wij zijn VILLA5

Een creatief strategisch marketingbureau met vestigingen in Hardenberg, Enschede en Apeldoorn. We helpen klanten met het vinden van hun (oer)kracht en laten hun merk en boodschap knallen. Met ijzersterke merkstrategieën, knal-campagnes, verrassende ontwerpen en rake content.

Bij ons werken creatieve denkers én doeners

Wij zijn aanpakkers in hart en nieren, die altijd doelgericht te werk gaan. En dat doen we nooit alleen. We doen het samen, met de klant en het liefst naast de klant. En met elkaar als team. We zijn van nature nieuwsgierig en stellen altijd de vraag achter de vraag. Want alleen dan kom je tot de kern en een beter resultaat! Wat we opleveren is altijd praktisch, logisch en onderbouwd. Wij zijn een specialistenteam met creatieve denkers en doeners!

Enthousiast? Leuk!

Solliciteer dan op een van de vacatures door jouw motivatie en CV op te sturen naar info@VILLA5.nl. Zet daar even bij om welke vacature het gaat. Heb je aanvullende vragen over de vacature? Stel ze dan aan Martine: martine@VILLA5.nl / 0650284519

 

Hopelijk tot snel!

 

TIP ONS

Ken jij iemand voor een van onze vacatures? Tip hem, haar of ons! Deze vacature delen in jouw online netwerk mag natuurlijk ook.