Vacature | Projectmanager

(28-40 uur) – Hardenberg, Ommen, Enschede of Apeldoorn.

Ben jij helemaal thuis in de marketing en communicatie en wil jij je energie steken in het uitvoeren en het managen van zowel interne als externe projecten? Heb je daarbij ook een groot verantwoordelijkheidsgevoel en houd je ervan om bij elke fase in het klantproject betrokken te zijn? Dan is deze vacature misschien wel iets voor jou!

Als projectmanager ben je verantwoordelijk voor je eigen projecten en accounts. Dit kunnen losse projecten zijn waar je zelf aan werkt. Zoals een marketing- of campagneplan. Je haalt de vraag op, maakt een offerte, begeleidt en coördineert de uitvoering, daarbij hou je de planning in de smiezen en zet de juiste collega’s en partijen in, je stuurt de factuur en evalueert met de klant. Maar ook manage je projecten voor grote klanten, waarin je de accounthoudersrol pakt. Dit zijn vaak langere trajecten met grotere klanten waarvoor we een vaste partner zijn. Jij bent voor hen het aanspreekpunt en zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld wordt.

Het is belangrijk dat je actief met deze accounts (klanten) meedenkt en ervoor zorgt dat projecten en het contact met de klant goed verlopen. Je managet dan bijvoorbeeld een traject van merkstrategie samen met een merkstrateeg, naar huisstijl en logo met de studio, uitrol in middelen en een campagne met de daarvoor benodigde collega’s. Jij bent het aanspreekpunt voor zowel de klant als het team. Je hebt de touwtjes in handen, maakt heldere afspraken en zorgt ervoor dat deze worden nagekomen. Check, check, dubbelcheck! Daarnaast regel je met jouw enthousiasme en meedenkend vermogen nieuwe klussen.

Wie ben jij?
  • Je hebt minimaal een mbo+ of hbo-diploma communicatie/marketing (of iets gerelateerds) op zak. En bij voorkeur zo’n 2 tot 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie of werkzaamheden.
  • Je werkt zelfstandig en schakelt snel.
  • Je bent realistisch en ijzersterk in prioriteiten stellen. Je kunt goed inschatten wanneer opdrachten haalbaar zijn binnen een bepaalde tijd.
  • Je bent stressbestendig.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je vindt contact met klanten leuk..
  • Je bent doelgericht
  • Je hebt een sterk analytisch vermogen
  • Je hebt doorzettingsvermogen

En qua persoon? Je neemt geen blad voor de mond, je bent lekker energiek, enthousiast, een echte aanpakker, nieuwsgierig, kritisch als het moet en een ware teamplayer!

Wat schuift dat?

We bieden jou een toffe baan voor minimaal 28-32 uren per week. Met veel eigen verantwoordelijkheid in klantcontacten en projectmanagement. Een passend salaris (incl. pensioen), iedere dag vers fruit (op kantoor), budgetten voor scholing en een goede thuiswerkplek en natuurlijk de allerleukste collega’s! Benieuwd wie dat zijn? Bekijk ze hier.

Enthousiast geworden? Leu-heuk!

Solliciteer dan op deze job! Dat kan door jouw motivatie en CV op te sturen naar info@VILLA5.nl. Heb je aanvullende vragen over de vacature? Stel ze dan aan Martine: martine@VILLA5.nl / 0650284519

Hopelijk tot snel, joe!