creatieve doeners

Creatieve Doeners in beweging! Korte ontmoeting met ons powerhouse. Wil je meer? Dan drinken we toch een keer een biertje of een kopje koffie.

Jante

[Jante]

Creatieve doener die nooit opgeeft! Optimistisch en nuchter van aard. Werkt graag in een team, maar houdt wel zelf de touwtjes in handen :-).
Ze houdt van een potje tennis en wandelt graag met een rugzak in de bergen.

Tim

[Tim]

Heeft een groot hart voor alles wat maar grafisch is. Is ietsjes neurotisch en wordt blij van een sterk concept: “I love it when a plan comes together!”. Kaders zijn handig, maar er buiten denken is nog leuker! Schranst alle soorten media als pap en is een buitenmens met voorliefde voor zwartgallige muziek.

Daan

[Daan]

Maakt het liefst de hele dag mooie dingen. Houdt van doordachte ontwerpen en grijpt elke kans met beide handen aan. Daarom is geen enkele uitdaging hem te groot, Daan cheft het! Hij is het liefst omringd door creatieve mensen die hem inspireren en prikkelen. Denkt in oplossingen in plaats van problemen en is een beregezellige toevoeging aan ons team.

Esther

[Esther]

Denkt 24/7 in beelden, soms best lastig ;). Een mouwen opstropende teamspeler die een flinke dosis energie krijgt van grote én kleine geluksmomenten. Apetrots op d'r grut en keerl. Wordt kinderlijk blij van animatie, potje volleybal, Hollandse luchten, vliegend hert, 'so phenomenally' en een fijn dansje!

Marcella

[Marcella]

Voelt zich als een vis in de Vecht daar waar creativiteit en communicatie bij elkaar komen. Denkt in concepten en creatieve oplossingen. Heeft een aanstekelijk enthousiasme, vindt in alles om haar heen inspiratie en wordt heel blij van rondscheuren in klassieke Engelse auto’s.

Renee

[Renee]

De rasoptimist van de club. Maakt met haar drive iedereen gelukkig en blij en doet dit het liefst op een onverwachte manier. Surprise! Een echte teamspeler, samen gaan we aan de slag. Is een tikkeltje serieus, vrij reislustig en een zorgzame mama die ook graag op een Harley Davidson rijdt met vader en zussen.

Kim

[Kim]

Gaat voor de match tussen concept, content en creatie. Verzamelt het liefst positieve mensen om zich heen en wordt vrolijk van mooie samenwerkingen. Met haar motto “Live the life you love” kan je wel zeggen dat ze een echte levensgenieter is. Een borrelplank met een glas wijn is geen overbodige luxe en ze reist er graag flink op los. O ja, en koriander smaakt naar zeep.

Jodi

[Jodi]

Heeft haar zaakjes perfect op orde en houdt graag de controle. Is ietsje perfectionistisch en krijgt energie van uitdagende concepten die ze kan uitrollen. Altijd gezellig als ze d’r is. Houdt van speciaal biertjes en kijkt graag Netflix. Ook huppelt ze graag in het bos of in de sportschool;)

Gerry

[Gerry]

Staat altijd aan, heeft megagevoel voor structuur én oog voor detail. Een regelmiep die echt alles voor je wil doen (nou ja, bijna alles) en geniet van gezamenlijk succes. Styling it is. En als er dan nog tijd over is staat ze met d’r knappe koppie ook nog eens voor de camera.