aarrow-animation-downarrow-background arrow-down arrow-left arrow-rightarrow-upcheck check chevronArtboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding minusnotification-closepause-solidplay-arrow plusradio search-glass third Video bekijken

Offline en online advertenties

Met advertenties zorg je dat je gezien wordt! Je kunt jouw boodschap, product of merk heel gericht promoten. In de krant, op televisie, online en sociale media. Advertenties moeten opvallen en een heldere boodschap hebben. Bij ons kun je advertenties laten maken.  

Advertentie, advertentie, maar welke advertentie? 

Een effectieve advertentie heeft een heldere boodschap en is aantrekkelijk voor de doelgroep. Daarom is het belangrijk dat je goed weet wat je wil vertellen en aan wie. Dat bepaalt je tone of voice, de vorm van de advertentie(s) en uitstraling. Maar ook de vorm. Ga je adverteren in de krant, op social media, op de radio, op YouTube of op websites?  

 

Advertenties ontwerpen

We maken advertenties op en schrijven content. We stemmen samen af wat jij zelf wil doen en wat wij doen. Bij het ontwerp kijken we goed naar attentiewaarde, zodat de juiste informatie in de juiste volgorde gelezen wordt. En natuurlijk moet hij passen bij jouw huisstijl.   

Marketing goed organiseren? Werk volgens een marketingstrategie- of plan of lanceer een campagne.    

 

Zo werkt ’t

Jij mailt of belt ons met je vraag! Een projectmanager van VILLA5 neemt contact met je op. Hij of zij bespreekt met jou het idee voor een advertentie. Daar adviseren we op mee. Ook bepalen we de taakverdeling en planning. Wil je dat wij bijvoorbeeld alleen de vormgeving doen of ook de copy schrijven? Dat kan! We bepalen de deadline en maken een offerte. Na akkoord gaan we aan de slag. De projectmanager van VILLA5 is je vaste contactpersoon en houdt je op de hoogte. Tussentijds kijk je mee en is er ruimte voor feedback. Zo werken we samen toe naar een prachtige advertentie! 

Leren adverteren?

Check deze ook ‘ns
Dit is een test
Video bekijken
Bekijk case
Bekijk bericht
Bekijk pagina
Google maps