aarrow-animation-downarrow-background arrow-down arrow-left arrow-rightarrow-upcheck check chevronArtboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding minusnotification-closepause-solidplay-arrow plusradio search-glass third Video bekijken

Knap staaltje informatie op jouw infographic

Met een infographic maak je complexe informatie aantrekkelijk en inzichtelijk. Denk aan processen, geografische informatie of ontwikkelingen. De soms saaie informatie wordt zo toch leuk om te zien en te lezen. Ook is het makkelijker te begrijpen. Onze designers maken van jouw informatie een logische en mooie infographic.

De inhoud en structuur

Samen kijken we naar de inhoud van de infographic. Wat wil je vertellen? Dit maken we samen zo beknopt mogelijk met alle belangrijke informatie. Een goede infographic moet namelijk makkelijk te scannen zijn. We adviseren over de juiste weergave, opbouw en volgorde.

Ontwerp: herkenbaar in jouw stijl

De infographic maken we herkenbaar in jouw huisstijl. Het kan zijn dat we voor de infographic extra elementen creëren. Het ontwerp kan statisch zijn, maar ook interactief (klikbaar). In het ontwerp brengen we de juiste balans aan in aandacht en attentiewaarde. En houden we rekening met verschillende schermformaten, zoals desktop, tablet en mobiel.

Zo werkt ’t

Jij mailt of belt ons met je vraag! Een projectmanager van VILLA5 bespreekt met jou de wens voor een infographic. Daar adviseren we op mee. Ook bepalen we de taakverdeling en planning. Daarna maken we een offerte. Na akkoord gaan we aan de slag. De projectmanager van VILLA5 is je vaste contactpersoon en houdt je op de hoogte. Tussentijds kijk je mee en is er ruimte voor feedback. Zo werken we samen toe naar een overzichtelijke en mooie infographic!

 

Woestaantrekkelijke informatie delen?
Check deze ook ‘ns
Dit is een test
Video bekijken
Bekijk case
Bekijk bericht
Bekijk pagina
Google maps