aarrow-animation-downarrow-background arrow-down arrow-left arrow-rightarrow-upcheck check chevronArtboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding minusnotification-closepause-solidplay-arrow plusradio search-glass third Video bekijken

Opvallen met je eigen magazine

Een magazine is een populair middel. Het is opvallend, houdbaar en heeft verzamelwaarde. Ze worden gebruikt om op een frisse manier informatie te delen en te vermaken. Het kan een heel effectief middel zijn, de overweging waard! Eenmalig of periodiek. Onze marketingspecialisten adviseren en maken magazines die opvallen.

In de lade of op het bureau van jouw publiek

Gaaf toch, je eigen magazine uitbrengen? Dat klopt! Het valt op, je kunt veel informatie kwijt en dat er prachtig uit laten zien. Het is een houdbaar middel. Lezers doen er langer over om alle content te lezen. Leggen het weg, pakken het er weer bij. Maar, het kost ook wat. Het maken van de inhoud, het magazine ontwerpen, drukwerk.

 

‘Perfect voor het delen van diepgaande informatie over een bepaald thema of onderwerp.’

 

 

Wanneer een magazine?

Een magazine is een goed middel om diepgaande informatie te delen over een bepaald thema of onderwerp. Artikelen, onderzoeken of analyses. Je kunt informatie op allerlei manieren delen in verschillende rubrieken. Een magazine ontwerpen kan heel doelgroepgericht zijn. Wel moet het natuurlijk informatie bevatten waar je doelgroep op zit te wachten!

Voordelen magazine:

  • Delen van uitgebreide en diepgaande informatie of expertise: kennis delen over een onderwerp, product of expertise.
  • Doelgroepgericht: specifiek aansluiten bij interesses, behoeften en voorkeuren van een specifieke doelgroep.
  • Mooie presentatie met lay-outs, afbeeldingen en illustraties maakt informatie aantrekkelijk en heeft meer impact.

Is dat precies wat je wil? Maak een magazine! 

Zo werkt ’t

Jij mailt of belt ons met je vraag! Een projectmanager van VILLA5 neemt contact met je op. Hij of zij bespreekt met jou het idee voor een magazine. Daar adviseren we op mee. Ook bepalen we de taakverdeling en planning. Wil je dat wij bijvoorbeeld alleen de vormgeving doen of ook de copy schrijven? Dat kan! We bepalen de deadline en maken een offerte. Na akkoord gaan we aan de slag.

Samen bepalen we alle rubrieken, het concept en de inhoud. De projectmanager van VILLA5 is je vaste contactpersoon en houdt je op de hoogte. Tussentijds kijk je mee en is er ruimte voor feedback. Zo werken we samen toe naar een prachtig magazine!

Jouw eigen Quest of Glossy?

Check deze ook ‘ns
Dit is een test
Video bekijken
Bekijk case
Bekijk bericht
Bekijk pagina
Google maps