aarrow-animation-downarrow-background arrow-down arrow-left arrow-rightarrow-upcheck check chevronArtboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding minusnotification-closepause-solidplay-arrow plusradio search-glass third Video bekijken
VILLA5 bouwt merken en zorgt dat je gezien wordt.

VILLA5 zoekt een stagiair(e) vormgeving

Nieuwsgierig, creatief, enthousiast en nog veel meer. Dat ben jij! Als stagiaire in onze vormgevingsstudio draai je mee als een volwaardige collega. Want dat ben je ook gewoon! Met eigen klussen, die jij van begin tot eind rockt. Een echte creatieve denker en doener!

Dit ga je doen

Je krijgt de kans om volledig mee te draaien in onze vormgevingsstudio. De verantwoordelijkheid over je eigen opdrachten? Check. Dagelijks contact met onze marketingadviseurs, projectmanagers en contentspecialisten? Check. Onze koffie halen we zelf. Ook houden we ons kantoor zelf netjes, meestal dan 😉 In onze studio krijg jij dus alle ruimte om je te ontwikkelen in mediavormgeving in de breedste zin. Ook hebben we een groot netwerk waar jij regelmatig mee schakelt, zoals signing bedrijven, drukkerijen en web- en appontwikkelaars. Mooi werk maken voor mooie klanten. Dat is wat wij het liefste doen! Doe je mee?

Over jouw skills

De trends op het gebied van vormgeving zijn voor jou geen verrassing. Werken met AI is bijvoorbeeld niet nieuw voor jou. Je hebt zelfs een aantal tools al aardig onder de knie. Ook kun je overweg met Photoshop, Illustrator en InDesign. Alle andere Adobe-kennis is natuurlijk mooi meegenomen!

Dit krijg jij

Eigenlijk is VILLA5 de beste plek om het vak te leren. Je komt in een leergierig team terecht dat ook graag van jou leert.

En wij bieden jou:

  • Eigen klussen en verantwoordelijkheden
  • Een groot team met verschillende marketingspecialisten
  • Directe collega’s met jarenlange ervaring in vormgeving
  • Een creatieve speeltuin waar jij van alles kan en mag ontdekken
  • En natuurlijk een stagevergoeding

Ben jij onze nieuwste creatieve aanwinst?

Dit is een test
Video bekijken
Bekijk case
Bekijk bericht
Bekijk pagina
Google maps