aarrow-animation-downarrow-background arrow-down arrow-left arrow-rightarrow-upcheck check chevronArtboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding minusnotification-closepause-solidplay-arrow plusradio search-glass third Video bekijken

Stralen van Amsterdam tot Madrid

Klant
SolarToday
Uitdaging
Hoe zorgen we ervoor dat we internationaal opvallen?

Schitterend

SolarToday is dé solar groothandel voor installateurs. We werken al jaren samen op het gebied van ontwerp en marketingadvies. En heel leuk: SolarToday maakt ook internationaal naam. Wij helpen ze met zichtbaarheid door gave ontwerpen voor beurzen en promotiemateriaal. Internationaal shinen!

Going way back

In 2018 maakten we kennis. En we gingen nooit meer uit elkaar! Voor SolarToday maken we verschillende ontwerpen. Denk aan beursstands, social mediacampagnes, narrowcasting en bedrijfswagens. Ook hebben we de huisstijl verder doorontwikkeld.

We werken met een vast klantteam voor SolarToday. Een projectmanager, vormgever en een brand owner, die als huisstijlbewaker optreedt. Elke drie weken hebben we een gezellig overleg waarin we de behoeften en verzoeken voor de komende tijd verzamelen. We denken creatief en praktisch mee, en daarna gaan we als de brandweer aan de slag. Als team zorgen we ervoor dat er een flinke dosis creativiteit wordt afgeleverd. Eigenlijk zijn we het zonnetje dat elke 3 weken opkomt, maar dan met een extra dosis creativiteit.

“VILLA5 is al jaren onze vaste partner op het gebied van branding en huisstijl. Zij kennen ons merk door en door. Ondanks de lange samenwerking, weten ze ons nog steeds te verrassen met frisse ontwerpen!”

Renee Dommerholt, marketingmanager SolarToday 

Opvallen met frisse ontwerpen?

Impact maken met Tijd voor Elkaar

Grolsch

Interne campagne voor het werven van vrijwilligers
Als één sterk merk naar buiten

Menso

Opfrissen huisstijl, copy concept en dit intern laden bij alle collega's
Dit is een test
Video bekijken
Bekijk case
Bekijk bericht
Bekijk pagina
Google maps