aarrow-animation-downarrow-background arrow-down arrow-left arrow-rightarrow-upcheck check chevronArtboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding minusnotification-closepause-solidplay-arrow plusradio search-glass third Video bekijken
Tekstschrijvers bij VILLA5

Een sterk verhaal met SEO

Wie schrijft wil twee dingen: gelezen worden én dat de boodschap overkomt. Onze copy writers zijn ervaren taaltovenaars die krachtige teksten en websiteteksten maken. Teksten die ook door zoekmachines goed worden opgepikt. Van het redigeren van je tekst tot het volledig schrijven ervan. Bij ons zit je goed!

Raken met je tekst

Soms zoek je uren naar de juiste woorden, maar ontbreekt het je aan inspiratie. Het is ‘t nét niet. Of vind iemand anders je tekst niet te volgen. VILLA5 to the rescue. Goed schrijven is een vak apart. Het gaat om structuur, tone of voice, taal, gevoel en een heldere boodschap. Pas dan raakt je tekst.

Uitgangspunten tekst

Voordat we als redactie starten willen we weten waar de tekst voor is, voor wie en wat je ermee wil bereiken. Daarna kijken we naar randvoorwaarden, zoals lengte en stijl. Al die elementen nemen we mee in het schrijven van de perfecte tekst voor jouw middel. We schrijven teksten vanuit doelgroepperspectief, aansprekend, overtuigend, activerend, beeldend, goed gestructureerd en compact.

Onze copy writers zijn ervaren taaltovenaars die krachtige teksten en websiteteksten maken.

Tekstschrijvers bij VILLA5

SEO

Bij teksten die je online inzet is de vindbaarheid een belangrijk aspect. Je wil webteksten laten maken die gevonden worden, zodat ze gelezen worden. Onze copy writers zijn op de hoogte van de laatste trends op zoekwoordengebied en zorgen dat teksten scoren in Google. Een goede basis daarvoor is goed zoekwoordenonderzoek. Zodat je weet welke woorden relevant en interessant zijn om op gevonden te worden.

Soorten teksten

Teksten die we kunnen redigeren of schrijven:

  • Webteksten
  • Interviewartikelen
  • Blogs
  • Social media content
  • Campagneboodschap en -teksten
  • Advertenties (online en offline)
  • Persberichten
Leonie rechts

Hulp nodig met sterke teksten?

Check deze ook ‘ns
Dit is een test
Video bekijken
Bekijk case
Bekijk bericht
Bekijk pagina
Google maps