aarrow-animation-downarrow-background arrow-down arrow-left arrow-rightarrow-upcheck check chevronArtboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding minusnotification-closepause-solidplay-arrow plusradio search-glass third Video bekijken

Jouw jaarverslag
in een mooi en uniek jasje

Elke BV, NV of coöperatie moet jaarlijks een jaarverslag opmaken. Een officiële of publiekelijke. Een verslag met veel informatie en cijfers. Dat kun je gewoon in WORD doen maar je kunt er ook wat moois van maken. Het is toch een belangrijk document waarin je veel over je bedrijf en merk deelt. Wij helpen je met de vormgeving van je jaarverslag. Een gedrukt document, interactief document of een andere creatieve vorm. We denken graag met je mee over het jaarverslag!

Ontwerp: herkenbaar in jouw stijl

Een jaarverslag opmaken doen we in jouw huisstijl. Ook alle bijhorende grafieken, tabellen, interviews. In het ontwerp houden we rekening met digitaal gebruik en print. We stemmen de wensen van tevoren met je af!

Teksten of eindredactie

Een jaarverslag bestaat uit allerlei soorten teksten. Van informatieve en beschrijvende teksten tot interviews.

Wij kunnen helpen met het schrijven en redigeren van teksten. Denk aan het houden van interviews en bestaande teksten checken op opbouw, leesbaarheid en spel- en taalfouten. Zo weet je zeker dat ook dit goed voor elkaar is!

Tijd voor iets anders?

Jouw jaarverslag in een mooie jas gieten is één. Maar je kunt er ook iets unieks van maken. Zoals een interactief document, een eigen website of video. Zo gek kun je ’t niet bedenken, maar wij gelukkig wel. 😉

Zo werkt ’t

Jij mailt of belt ons met je vraag! Een projectmanager van VILLA5 bespreekt met jou de wens voor de inhoud en opmaak van het jaarverslag. Daar adviseren we op mee. We komen met creatieve vertalingen en ideeën. We bepalen de taakverdeling en planning. Daarna maken we een offerte. Na akkoord gaan we aan de slag!

De projectmanager van VILLA5 is je vaste contactpersoon en houdt je op de hoogte. Tussentijds kijk je mee en is er ruimte voor feedback. Zo werken we samen toe naar een helder en mooi jaarverslag waar je trots op kan zijn!

Jouw jaarverslag anders dan anders?

Check dit ook ‘ns
Dit is een test
Video bekijken
Bekijk case
Bekijk bericht
Bekijk pagina
Google maps