aarrow-animation-downarrow-background arrow-down arrow-left arrow-rightarrow-upcheck check chevronArtboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding minusnotification-closepause-solidplay-arrow plusradio search-glass third Video bekijken

Die website waar niemand omheen kan

Je website is je online visitekaartje. Die moet voor je werken! Vertellen en uitstralen wie je bent. Leads of conversie genereren. Onze marketingspecialisten helpen je met de ontwikkeling van jouw website. We adviseren over de structuur, maken webdesigns, doen zoekwoordenonderzoek, schrijven SEO-teksten en vullen ‘m. Een krachtige nieuwe website!

Websiteplan

Het start met een websiteplan. Wat wil je bereiken, wie is je doelgroep en welke functionaliteiten moet de website hebben? Dit vragen we op in een sessie. Daar kunnen we collega’s en de doelgroep bij betrekken. Ook doen we deskresearch en een concurrentieanalyse. Dit vatten we samen in een websiteplan: het vertrekpunt voor jouw nieuwe website.

Waakhonden die zorgen dat de website past bij wie je bent

Dat zijn wij. Want een website moet passen bij je merk en organisatie. Vanuit jouw identiteit denken we mee over de website. Wat vertel je, hoe vertel je dat, wat moet extra aandacht krijgen, welke creativiteit kunnen we kwijt en wat past. Als dat klopt, versterkt jouw website je identiteit en merk!

Logische navigatie

Vanuit het websiteplan denken we na over een voor jouw doelgroep logische structuur. Zodat mensen logisch door je website navigeren. Deze structuur is ook de basis voor je websiteontwerp, voor het maken van content en het schrijven van SEO-teksten.

Webdesign

We maken ontwerpen voor de website. Dit doen we voor alle verschillende contentblokken waar de site uit bestaat. Denk aan teksten, teksten met afbeeldingen, doorklikblokken, de teampagina. Uiteindelijk kun je met al die blokken pagina’s opbouwen. De ontwerpen stemmen we af. We houden rekening met gebruiksgemak, wensen voor toegankelijkheid en gebruik op verschillende platformen. De webbouwer kan zo met onze ontwerpen aan de slag.

Zoekwoordenonderzoek

Onze onlinepartners kunnen een zoekwoordenonderzoek uitvoeren. Om goede SEO-teksten te schrijven is die informatie nodig. Het geeft inzicht in welke woorden, termen en vragen die relatie hebben met jouw branche of product veel gezocht worden. Deze informatie is ook interessant voor de ontwikkeling van andere marketingmiddelen.

 

SEO-teksten

Mooie site. Maar ja, je wil wel dat-ie goed gevonden wordt! We schrijven SEO-teksten voor de website. Dat betekent dat we relevante zoektermen verwerken in de teksten. Zodat je goed gevonden wordt. Een voorwaarde daarvoor is een zoekwoordenonderzoek.

 

Website bouwen

Nu wordt-ie echt. De website bouwen! Je kunt zelf een partij kiezen die de website bouwt. Maar wij kunnen je ook adviseren. We werken samen met verschillende websitebouwers waar we goede ervaringen mee hebben. Op basis van je branche, budget en soort website kunnen we je voorstellen aan de juiste partij. We denken met je mee!

 

Vullen

De techniek staat. Nu moet alle content nog op de site. En dat moet er natuurlijk mooi uitzien, zoals het ontwerp bedoeld is. Dat is een specifiek werkje waar veel tijd in gaat zitten! Dit kun je zelf doen of aan ons uitbesteden. Dan zorgen wij dat alles is gevuld, er picobello uitziet en klaar is voor livegang. Ook zorgen we dat alle SEO-data zijn ingevuld, zoals metabeschrijvingen en keywords.

 

1, 2, 3… tijd voor de BIG BANG!

Hè hè, de website kan live! Er heeft veel werk in de site gezeten. Het ziet er super uit, je kan niet wachten om het aan de wereld te laten zien. Een goede reden om flink de aandacht te trekken. Bereid dit dan ook voor. Zorg dat je de livegang van je nieuwe site niet ongezien voorbij laat gaan. We helpen je met leuke ideeën en de juiste communicatie voor je BIG BANG!

Zo werkt ’t

Jij mailt of belt ons met je vraag of idee voor een website. Een projectmanager van VILLA5 neemt contact met je op. We bespreken je wensen, bepalen de logische stappen en maken een offerte. Na akkoord gaan we aan de slag. De projectmanager van VILLA5 is je vaste contactpersoon en houdt je goed op de hoogte. Tussen al het werk en oplevermomenten door kijk je mee en is er ruimte voor feedback. Zo werken we samen toe naar een gave nieuwe website! 

Waanzinnige website?

Check deze ook ‘ns
Dit is een test
Video bekijken
Bekijk case
Bekijk bericht
Bekijk pagina
Google maps