Een sterk merk, dat wil toch iedereen? Maar ja, hoe creëer je dat? Hoe val je op bij jouw publiek? En vooral, hoe zorg je dat ze van jouw merk gaan houden, het willen hebben en onthouden?

Met een maatwerkaanpak bouwen onze creatieve denkers en doeners, samen met jouw organisatie, aan een geloofwaardig en sterk verhaal. Dat richting geeft en de kern vat.  

 

Wat we doen:

  • Businessstrategie
  • Merkstrategie
  • Positionering
  • Employer branding
  • Communicatiestrategie
  • Missie en visie trajecten
  • Contentstrategie
  • Beursstrategie

Het verhaal moet kloppen, de cirkel rond. Pas dan kun je eenduidig communiceren.

Marcella – Creatief Strateeg

Van merkstrategie naar sterke communicatie

Staat die strategische basis strak dan werk je makkelijk communicatierichtingen en middelen uit die hetzelfde verhaal vertellen en uitstralen. Het geeft richting en je blijft op koers. Zonder deze basis voor jouw merk schiet je al gauw met losse vladders.

Onze creatief strategen helpen bedrijven en organisaties fundaties bouwen. En nee, dat zijn bij ons geen saaie bijeenkomsten of ingewikkelde rapporten die in de kast belanden. Wij organiseren leuke interactieve sessies om tot de kern te komen en leveren praktische documenten op, waar je echt wat aan hebt.

 

Is jouw merk ook toe aan stevige basis? Een frisse start? Kom maar op!

We hebben verschillende sterke merken gebouwd. Ken jij ze? Bekijk ze hieronder en lees hoe wij hun basis hebben gebouwd.

Expertises

Strategie

Het haakje, de kapstok, de koepel, een frame, het uitgangspunt, de richting, de strategie… Jouw verhaal vertel je beter als de basis op orde is.

Meer lezen

Campagne

De boer op! Jouw verhaal of boodschap verspreiden met een duidelijk doel. Wij bedenken on- en offlinecampagnes, waarmee jouw verhaal wel gezien moét worden.

Meer lezen

Ontwerp

Jij wilt toch ook meteen raken? Met een strak design komt je merk of boodschap pas echt tot leven!

Meer lezen

Content

Wat wil jij vertellen en hoe? Je moet maar net de juiste woorden vinden of de kern op de juiste manier vast kunnen leggen.

Meer lezen