aarrow-animation-downarrow-background arrow-down arrow-left arrow-rightarrow-upcheck check chevronArtboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding minusnotification-closepause-solidplay-arrow plusradio search-glass third Video bekijken

Mooi document = meer kans op winnen

Een aanbesteding wil je natuurlijk winnen! Daarvoor is de inhoud belangrijk, maar ook de vorm. Een mooi opgemaakt document met heldere teksten vergroten je kans om te winnen. Wij helpen met de opmaak en eindredactie van jouw aanbestedingsdocument. Dat ziet er strak en ónweerstaanbaar uit.

Ontwerp: herkenbaar in jouw stijl

Het aanbestedingsdocument maken we herkenbaar op in jouw huisstijl. Bij het ontwerp letten we op digitaal gebruik, print en aanbestedingsregels voor aanlevering. Alles tiptop in orde.

Tekstredactie

Een aanbestedingsdocument bestaat uit veel tekst. Daarin moet je je verhaal kwijt! Belangrijk dus. Vaak is er een ook maximum aan de hoeveelheid tekst. Wij kunnen de teksten redigeren. We zorgen voor een strak en helder verhaal, zonder spel- en taalfouten. Zo weet je zeker dat ook dit goed voor elkaar is!

Zo werkt ’t

Jij mailt of belt ons met je vraag! Een projectmanager van VILLA5 bespreekt met jou de aanbesteding en het document. We bepalen de taakverdeling (wat doen wij en wat doe jij) en planning. Daarna maken we een offerte. Na akkoord gaan we aan de slag. De projectmanager van VILLA5 is je vaste contactpersoon en houdt je op de hoogte. Tussentijds kijk en lees je mee en is er ruimte voor feedback. Zo werken we samen toe naar een helder en mooi opgemaakt aanbestedingsdocument!

 

Zin in winnen?

Check deze ook ‘ns
Dit is een test
Video bekijken
Bekijk case
Bekijk bericht
Bekijk pagina
Google maps