aarrow-animation-downarrow-background arrow-down arrow-left arrow-rightarrow-upcheck check chevronArtboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding minusnotification-closepause-solidplay-arrow plusradio search-glass third Video bekijken

Meer halen uit je beurs

Beurzen zijn een goede manier om onder de aandacht te komen. Je merk, product en verhaal verspreiden. Je wil daar opvallen, jezelf laten zien, leads genereren. Je wil er alles uithalen. Wij helpen je met een goede beursstrategie en een mooie beurspresentatie. Een slimme doorvertaling van je merk. Zodat jij meer haalt uit je beursdeelname!

Een heldere strategie om beurzen nog beter te benutten en je doelen te halen. Een vet concept waardoor jij de aandachtstrekker wordt op de beurs. Of losse beursmiddelen die passen bij wie jij bent. Maar net waarbij je hulp nodig hebt! Wij zetten je krachtig neer op de beurs.

Beursplan – een strakke basis

Weet je niet hoe je moet beginnen, dan helpen we je met een praktisch beursplan. Eerst gaan we samen in gesprek. Wat zijn je uitgangspunten en wat wil je bereiken? Zodra dat helder is gaan we aan de slag! We werken een strategisch plan uit waarin we focus aanbrengen, concrete doelstellingen bepalen en deze invulling geven. Een strakke basis voor alle komende beurzen!

Beursontwerp

De beursstand ontwerpen, flyers, brochures, roll up banners of give-aways. We maken knallende ontwerpen voor de stand en alle middelen er omheen. Natuurlijk herkenbaar in jouw huisstijl! En die ontwerpen kunnen zo naar de drukker of in productie. Weet je niet wat je nodig hebt of wil je sparren? Dat kan altijd! 

Zo werkt ’t

Jij mailt of belt ons met je vraag! Een projectmanager van VILLA5 neemt contact met je op. Hij of zij bespreekt met jou het idee voor je beursdeelname. Daar adviseren we op mee. We bepalen de logische stappen, de taakverdeling en planning. Daarna maken we een offerte. Na akkoord gaan we aan de slag.

De projectmanager van VILLA5 is je vaste contactpersoon en houdt je op de hoogte. Tussentijds kijk je mee en is er ruimte voor feedback. Zo werken we samen toe naar een opvallende strategie, beursstand of -middelen!

Volle zalen trekken op de beurs?

Check deze ook ‘ns
Dit is een test
Video bekijken
Bekijk case
Bekijk bericht
Bekijk pagina
Google maps