aarrow-animation-downarrow-background arrow-down arrow-left arrow-rightarrow-upcheck check chevronArtboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding minusnotification-closepause-solidplay-arrow plusradio search-glass third Video bekijken

Zelf de inhoud aanpassen én een mooi ontwerp

Flyers, social media berichten, presentaties of nieuwsbrieven. De vorm is vaak hetzelfde, maar de inhoud verandert. Je wil niet elke keer een nieuw ontwerp moeten maken of dit uitbesteden. Daarom kunnen wij templates voor jou maken! Zodat jij zelf de inhoud kunt aanpassen aan jouw middelen. 

Soorten templates

We kunnen templates maken voor allerlei soorten middelen:

  • PowerPoint en Keynote
  • Social media
  • Flyers
  • Brochures
  • Nieuwsbrieftemplates in Mailchimp of LaPosta

En meer! Laat weten waar je naar op zoek bent. Dan denken wij met je mee.

Ontwerp: herkenbaar in jouw stijl

De templates maken we in jouw huisstijl. Je kunt sommige elementen aanpassen in de templates. Bijvoorbeeld de tekst. Maar er zijn ook elementen die je niet kunt veranderen. Zo blijft je uitstraling consistent en passend bij jouw huisstijl.

Zo werkt ’t

Jij mailt of belt ons met je vraag! Een projectmanager van VILLA5 bespreekt met jou de wens voor templates in jouw stijl. Daar adviseren we op mee. Hoe gebruik je de template? Wie gaat er gebruik van maken? Wat is het beste systeem/platform? Ook bepalen we de taakverdeling en planning. Daarna maken we een offerte. Na akkoord gaan we aan de slag.

De projectmanager van VILLA5 is je vaste contactpersoon en houdt je op de hoogte. Tussentijds kijk je mee en is er ruimte voor feedback. Zo werken we samen toe naar handige en mooie templates in jouw stijl!

Het mooiste ontwerp van de klas?

Check deze ook ‘ns
Dit is een test
Video bekijken
Bekijk case
Bekijk bericht
Bekijk pagina
Google maps