aarrow-animation-downarrow-background arrow-down arrow-left arrow-rightarrow-upcheck check chevronArtboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding minusnotification-closepause-solidplay-arrow plusradio search-glass third Video bekijken

Opvallen als een eenhoorn in een kudde paarden

Klant
Theater De Voorveghter
Uitdaging
Hoe geven wij ons theaterprogramma meer bekendheid?
Oplossing

Promotiemateriaal om gezien te worden

Elk seizoen stelt Theater De Voorveghter een programma vol juweeltjes samen. Voor ieder wat wils! Musicals, muziek en theatervoorstellingen die je gegarandeerd van je stoel blazen. Maar ja,  die boodschap moet wel bij mensen terechtkomen natuurlijk. Wij denken mee met de verspreiding, middelen en maken de ontwerpen voor het promotiemateriaal. Gegarandeerd opvallen als een eenhoorn in een kudde paarden.

Theaterkrant 

Als theater wil je dat mensen je programma zien. Dat het opvalt. Daarom bedachten we een nieuw middel om het theaterprogramma onder de aandacht te brengen. De Theaterkrant!

De krant gaat als speciale editie mee in de Toren. Dé regionale weekkrant. Zo krijgt iedereen in de regio het programma op de deurmat. Bereik gegarandeerd! 

Maandelijkse promotie

En er is meer. Elke maand creëren we content voor social media en een folder met daarop de voorstellingen van die maand. Daarop komen ook thema’s en tips voorbij. Zo brengen we het programma extra onder de aandacht. Een mooie mix aan online en offline middelen.

Heb jij het programma van 2023-2024 al gespot? Een bezoekje aan De Voorvegther is het waard!

Als één sterk merk naar buiten

Menso

Opfrissen huisstijl, copy concept en dit intern laden bij alle collega's
Stralen van Amsterdam tot Madrid

Solar Today

Ontwerppartner voor online en offline middelen
Dit is een test
Video bekijken
Bekijk case
Bekijk bericht
Bekijk pagina
Google maps