Vraag

Ik wil mijn eigen bedrijf starten. Kunnen jullie mij helpen met een goede basis/strategie? Maar ook met het bedenken van een bedrijfsnaam, logo, stijl en het maken van een website?

Oplossing

Creatieve sessies en logo- en huisstijlontwikkeling

Resultaat

Een helder merkdocument, bedrijfsnaam en passend logo én huisstijl!

Net voor corona had Jeanet Hendriksen besloten om haar eigen bedrijf op richten. Haar eigen onderneming in uitstraling- en inrichtingsadvies voor woningen en bedrijven. Hiervoor moest nog het een en ander gebeuren! Er was nog geen strategie, bedrijfsnaam, logo en huisstijl. Maar wel een boel ideeën! Ze wilde het zo professioneel mogelijk aanpakken. Of wij haar hierbij wilde helpen. Natuurlijk!  

  

Op zoek naar de kern en een naam 

Voor haar nieuwe business moest er een strategie komen – een helder vertrekpunt – maar ook een goede naam, mooi logo en strakke stijl. En uiteindelijk een website. Onze eerste (online) creatieve sessie stond in het teken van strategische keuzes maken. Door het stellen van kritische vragen, kwamen we erachter welke kant Jeanet op wilde met haar bedrijf. En welke kant juist niet. Dat is ook belangrijk! Na twee online sessies hadden we de kern te pakken. We werkten de resultaten uit in een praktisch merkdocument: een houvast voor de invulling van het bedrijf. Ook bedachten we een naam. De Staat van Wonen was geboren.  

Logo, huisstijl en website

We gingen door met het ontwerpen van een visuele identiteit voor het merk. Een mooi en passend jasje! De merkstrategie was hier een belangrijke basis voor. En natuurlijk de input van Jeanet. We maakten het logo en huisstijl voor de Staat van Wonen. Je ziet hier het resultaat. Gaaf hè!

Een prachtige basis waar Jeanet mee verder kan! 

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de website! Als deze klaar is kan Jeanet de boer op! 

“Ik ben zo blij 🤗🤗🤗 We zijn helemaal in onze nopjes. Vol energie door! (Jeanet)”

Ook plannen om een nieuw bedrijf te starten en op zoek naar een passende uitstraling, naam of social media strategie? Laat het ons weten!
< Ga terug naar alle cases