aarrow-animation-downarrow-background arrow-down arrow-left arrow-rightarrow-upcheck check chevronArtboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding minusnotification-closepause-solidplay-arrow plusradio search-glass third Video bekijken

Een detachering keer twee en meer

Klant
Ter Steege Holding
Uitdaging
Handen tekort op de marketingafdeling

Ter Steege Holding zocht een nuchtere allround marketeer als tijdelijke hulp. Voor het bedenken van ideeën, de uitvoering, planning en organisatie. Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We matchten de klus aan onze Leonie.

Leonie aan de bak!

In maart 2022 begon de lovestory tussen Leonie en de Ter Steege Holding. Voor een periode van 5 maanden zat Leonie 2 dagen in de week bij Ter Steege. Om een zwangerschapsverlof te overbruggen. Daar pakte ze alles op! Websitebeheer, online campagnes, projectmanagement, interne communicatie, plannen & strategieën en social media beheer.

Meteen in de eerste weken van Leonie was het Ter Steege in Beweging Festival. Een event voor alle werknemers van de organisatie. Met allerlei sportactiviteiten. Van wielrennen tot wandelen en een kidsprogramma. Leonie viel met haar neus in de boter. Interne communicatie, signing, programma’s, kleding. Ze regelde van alles aan de voor- en achterkant.

Het vertrouwde gezicht

In 2023 kon Ter Steege weer wat extra hulp gebruiken. Welkom terug Leonie! Een vertrouwd gezicht in de organisatie. Voor 1 dag in de week ondersteunde ze de marketing- en communicatiemedewerker. Van april tot en met december (!).

In die 9 maanden zette Leonie een stevige marketingbasis neer. Waarna Ter Steege op zoek ging naar een nieuwe, vaste marketing collega. Die verder kon bouwen op wat Leonie heeft neergezet. En dat is gelukt. Fijn! Onszelf overbodig maken, dat is het doel. Maar alleen als we het goed (kunnen) achterlaten.

“We waren hartstikke blij met de tijdelijke hulp. De flexibiliteit van VILLA5 was top en Leonie was een fijne aanvulling op ons team.”

Rosalie ten Hove, marketeer Ter Steege Holding

Tussentijds opschalen

In de periode die Leonie bij de Ter Steege Holding zat, kwam er een extra vraag bij vanuit Ter Steege Bouw Vastgoed Hardenberg. Een interne boodschap voor 85 collega’s voor het 75-jarige jubileum van deze bv. Daar haakten we onze Nynne bij aan. We hadden 2 weken de tijd!

We begonnen met een aftrapsessie. Hierin bespraken we de wensen, verwachtingen en ook al wat ideeën. Het idee was een save the date met een hint naar de locatie van de jubileumtrip. Daar wist Nynne wel raad mee! Een gepersonaliseerde puzzel werd hét gesprek van de dag.

 

Toch geen handjes tekort

Of jij hier chocolade van kunt maken, met als uitslag: handjes. Waar gaat Ter Steege Hardenberg toch naartoe? Dat is voor jullie een vraag, voor ons een weet 😉

Leonie rechts

Handjes tekort?

Als één sterk merk naar buiten

Menso

Opfrissen huisstijl, copy concept en dit intern laden bij alle collega's
Stralen van Amsterdam tot Madrid

Solar Today

Ontwerppartner voor online en offline middelen
Dit is een test
Video bekijken
Bekijk case
Bekijk bericht
Bekijk pagina
Google maps