Vraag

Kunnen jullie ons helpen om ons concept in de markt te zetten?

Oplossing

Ontwikkelen van een eigen identiteit

Resultaat

Logo en huisstijl, corporate story en promotieplan

Wat is er lekkerder dan er even helemaal tussenuit? Een paar dagen de natuur in, een frisse neus halen, tot rust komen en van alles ontdekken en beleven? En stel dat je hierin volledig wordt ontzorgd en verblijft in een van mooiste natuurgebieden van Nederland?

 

De Vechtdal Natuur Experience 

De Vechtdal Natuur Experience is een meerdaagse totaalbeleving in het Vechtdal. Gasten verblijven in een unieke accommodatie en met verschillende activiteiten ontdekken en beleven ze de omgeving. Dit meerdaagse arrangement is een samenwerking tussen verschillende groene partijen in het Vechtdal, met als doel om het natuurbewustzijn van bezoekers te vergroten en een grotere betrokkenheid te realiseren bij de natuurbescherming in het gebied. Een gaaf concept! Ons werd gevraagd om te helpen het concept in de markt te zetten, zodat iedereen de Vechtdal Natuur Experience herkent en kan boeken.

Het Uitleefboek

Als onderdeel van de Vechtdal Natuur Experience hielpen we met de realisatie van Het Uitleefboek: een doe-boek voor echte avonturiers, jong én oud! Vol opdrachten langs bestaande wandelroutes of op mooie, stille locaties in het Vechtdal. We hielpen mee met het concept, deden de eindredactie en maakten het ontwerp. Benieuwd naar dit boekje? Lees er hier alles over!

Het Uitleefboek en rugzak
Ook aan de slag met het creëren van een unieke identiteit?! Wij helpen je graag!
< Ga terug naar alle cases