Kendis


Een efficiënte digitale werkomgeving creëren met alles wat daarbij komt kijken, dat is wat Kendis doet. Dat is niet alleen goed voor de continuïteit van het bedrijf, maar ook prettig voor de medewerkers. Kendis regelt dat bedrijven gemakkelijk en zorgeloos digitaal kunnen werken.

Kendis – Digitale oplossers


 

Uitdaging

Kendis, Phonedata, DocControl en MFP werkten achter de schermen al tijden samen. Alleen voor veel klanten waren het verschillende merken en bedrijven. De nieuwe strategie bracht daar verandering in. De bedrijven werken nu samen onder één naam: Kendis. Het doel? Klanten een full-service pakket aanbieden. Spannende en interessante ontwikkelingen met voor ons een creatieve uitdaging! Eerst op strategisch niveau. Welke positionering kies je? Welk merkprofiel past bij het ‘nieuwe’ Kendis en wat is het onderscheidende verhaal? En ook een uitdaging op visueel niveau. Hoe ziet het nieuwe Kendis er straks uit? Kortom, aan de slag met Kendis in het nieuw!

 

Oplossing

In creatieve en strategische sessies vroegen we het management van Kendis het hemd van het lijf. Op zoek naar de kern, het verhaal van Kendis. We ontwikkelden een merkstrategie met stevige positionering. Met het communicatieconcept maakten wij een doorvertaling van het merk in tone-of-voice, communicatieboodschappen, contentstijlen en een vernieuwende pay-off. Op basis van de merkstrategie en het communicatieconcept gingen onze designers aan de slag met het creatief concept. Een visuele identiteit die het merkverhaal uitdraagt. Een passend logo en huisstijl en daarna volgde het design voor de website, social media, bedrijfskleding en auto’s.

 


Maatwerk

   • Creatieve sessie
   • Merkpositionering
   • Communicatieconcept
   • Creatief concept & re-styling
   • Actieplan
   • Webdesign

 

 

Creaties