Stimuland


Stimuland is een onafhankelijke netwerkorganisatie en maakt zich sterk voor het platteland in Oost-Nederland. Een vitaal platteland. Ontwikkelingen activeren, daar zijn ze sterk in. Dat doen ze door beleid en praktijk bij elkaar te brengen. Als Stimuland erbij betrokken is, krijg je zaken in beweging.

 

Stimuland activeert


 

Uitdaging

Stimuland had een duidelijk en vernieuwend verhaal klaarliggen. Nu was het tijd voor online zichtbaarheid. De brandstory vertellen en meer bekendheid geven aan Stimuland in de rol als aanjager van regionale ontwikkeling. Het verhaal vertellen in een online omgeving. De nieuwe website moest goed lees- en vindbaar zijn, meer beeldend zijn, de core-business centraal zetten en mensen (klanten en team) zichtbaar maken. En natuurlijk moest deze website makkelijk in gebruik zijn. Onze vormgevers kregen de uitdaging om de stijl van Stimuland een upgrade te geven.

 

Oplossing

Na een creatieve kick-off presenteerden wij een nieuwe stijl, een strak georganiseerde sitemap en planning. De vormgevers gingen aan de slag met het design voor de website en wij ontwikkelden de content. Het resultaat is een nieuwe frisse website voor Stimuland!

 


Maatwerk

   • Creatieve sessie
   • Webdesign
   • Fotografie
   • Content
   • Creatie

 

Creaties