aarrow-animation-downarrow-background arrow-down arrow-left arrow-rightarrow-upcheck check chevronArtboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding minusnotification-closepause-solidplay-arrow plusradio search-glass third Video bekijken

Supporter en creatief partner

Klant
FC Emmen
Uitdaging
Hoe kondigen wij de contractverlenging van onze sterspeler aan?

Juichen in De Oude Meerdijk

Al jaren zijn we een trouwe en trotse supporter van FC Emmen. Bij elke thuiswedstrijd staan wij te juichen in De Oude Meerdijk. Maar er is meer! Naast supporter zijn wij sponsor en ook sparringpartner voor deze mooie club in Emmen. Ze zoeken ons op als ze even willen sparren of brainstormen over een creatief vraagstuk.

Juichen, sparren en ondertussen ijzersterke dingen maken. We doen ’t graag voor deze voetbalclub!

De sterspeler van FC Emmen blijft nog een seizoen

De hoogste tijd om dit aan te kondigen aan de trouwe achterban. In de vorm van een toffe video, een combinatie van video en animatie. Met als insteek een FUT-pack-opening. Herkenbaar en valt lekker op!

BEKIJK DE VIDEO

Zo’n opdracht is natuurlijk gaaf. Helemaal voor mij (als Emmenaar), een jongensdroom die uitkomt. De video werd goed ontvangen en ging al snel viral. Een succes! 

Dennis Wijnands, creatief directeur VILLA5

Ontwerp

Jaarboek 2020 – 2021 in een mooi jasje

Ook mochten we het jaarboek ontwerpen! Het seizoen van 2020 – 2021 in één boek. Met daarin alle wedstrijden, uitslagen en toffe foto’s. Een must have voor de echte Emmen-fan. We deden de eindredactie en het ontwerp. Natuurlijk geheel in FC Emmen stijl.

 

Als één sterk merk naar buiten

Menso

Opfrissen huisstijl, copy concept en dit intern laden bij alle collega's
Stralen van Amsterdam tot Madrid

Solar Today

Ontwerppartner voor online en offline middelen
Dit is een test
Video bekijken
Bekijk case
Bekijk bericht
Bekijk pagina
Google maps