aarrow-animation-downarrow-background arrow-down arrow-left arrow-rightarrow-upcheck check chevronArtboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding minusnotification-closepause-solidplay-arrow plusradio search-glass third Video bekijken

Zichtbaar zijn in Deventer

Klant
Eigen Bouw
Uitdaging
Hoe maken wij marketing belangrijker in onze organisatie? En hoe wordt Eigen Bouw nog meer zichtbaar in Deventer?
Detachering

Eigen Bouw, de oudste verhuurder van en in Deventer. Met huurwoningen op de mooiste locaties in en rondom de stad. Aan de stromende IJssel! Eigen Bouw wilde werken aan de zichtbaarheid in Deventer en omstreken. Daarom hielp Nynne als tijdelijke creatieve kracht.

Samen bouwen aan de marketing

Onze marketingadviseur Nynne kwam een jaar lang in de familie van Eigen Bouw terecht voor 12 uur in de week. Beter zichtbaar zijn in Deventer, dat was het doel!

Ze was er 1 dag in de week. Zo kon ze snel schakelen en leerde ze de verhuurwereld binnen no-time kennen.

Dit deed Nynne

Bij marketing denk je al snel aan grote posters op gebouwen. Logisch, dat is óók marketing. Maar marketing is veel meer. Denk aan het sponsoren van lokale verenigingen, advertenties in lokale media, social media, website, nieuwsbrieven, fotografie en een tijdschrift. Een boel ideeën die ook nog eens zijn uitgevoerd!

In een jaar tijd zijn er flinke stappen gezet. In de tussentijd vond Eigen Bouw een nieuwe marketing- en communicatiemedewerker Elise, voor 24 uur per week. Heel fijn, zo kan de organisatie consequent doorbouwen en worden de plannen en acties opgepakt. Een goede basis neerzetten en dan onszelf buitenspel zetten, daar gaan we voor. Nu kan Eigen Bouw door met zichtbaar zijn en blijven!

Eigen Tijds!

Elk half jaar ontwikkelt Eigen Bouw een tijdschrift, het bewonersblad: Eigen Tijds. Vol met verhalen, bouwverslagen en puzzels. Eigen Bouw kiest de projecten die in de spotlight komen en Nynne vertaalde dit door in een artikel. Inmiddels doet de nieuwe marketing- en communicatiemedewerker dit natuurlijk!

Aan het ontwerp van dit tijdschrift hebben we een touch-up gegeven. Met een frisse nieuwe vorm en uitstraling. Een template hiervan lieten we achter in Deventer. Zo kunnen ze de komende edities makkelijk zelf creëren. Lekker praktisch.

Een fijne partnership

Nynne heeft nog regelmatig contact met Elise van Eigen Bouw. Het uitwisselen van ervaringen, skills of gewoon even horen hoe het in Deventer gaat. De intensieve samenwerking vergeten we niet zomaar. Uit het oog, maar nooit uit het hart 😉

Tijdelijke marketinghulp?

Hongerig naar meer? 

Een gouden glinstering aan de rand van Twente

Gemeente Twenterand

Jezelf als werkgever onderscheiden met een campagne
Het unieke eilandgevoel, dichterbij dan je denkt

Koopmans

Naam, logo, huisstijl en campagne voor de verkoop van nieuwbouw
Stralen van Amsterdam tot Madrid

Solar Today

Ontwerppartner voor online en offline middelen
Impact maken met Tijd voor Elkaar

Grolsch

Interne campagne voor het werven van vrijwilligers
Dit is een test
Video bekijken
Bekijk case
Bekijk bericht
Bekijk pagina
Google maps