aarrow-animation-downarrow-background arrow-down arrow-left arrow-rightarrow-upcheck check chevronArtboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding minusnotification-closepause-solidplay-arrow plusradio search-glass third Video bekijken

Goed employer branding verhaal

Niet meer weg te denken! Elk bedrijf dat op zoek is naar talent (of talent wil vasthouden) krijgt ermee te maken. Employer branding. Want talent heeft het voor het kiezen. Dus als werkgever moet je van goeden huize komen om bij dat talent op de radar te komen. Wij helpen je met het ontwikkelen van je werkgeversmerk. Een goed verhaal, opvallende middelen, content en de juiste verspreiding met een wervingscampagne. Maar net wat jij nodig hebt. Wij helpen je met employer branding.

Werkgeversmerk

Jouw reputatie, imago en visie als werkgever. Wat heb je te vertellen? Waarom moet talent voor jou kiezen? Vertel jouw verhaal en straal het juiste uit met een krachtig werkgeversmerk.

Werkgeverscampagne of employer branding campagne

Zorgen dat je op de radar komt bij potentieel talent. Met een slimme on- en offlinestrategie en creatief concept kan talent niet meer om je heen! Bereik ze met een onweerstaanbare campagne.

Wervingsmateriaal

Werkgeversmagazine, website, advertentie in de krant of op abri’s of flyers. Wat je maar nodig hebt, wij creëren middelen voor jouw bedrijf waarmee jij kunt shinen.

Content

Video, animatie, rake teksten of fotografie. Voor jouw employer branding strategie maken we opvallende en authentieke content die jouw verhaal vertelt. Daarmee kom je binnen.

Talent vinden en aan je binden?

Check deze ook ‘ns
Dit is een test
Video bekijken
Bekijk case
Bekijk bericht
Bekijk pagina
Google maps