Joehoe, contentmarketeer kom bij ons!

Joehoe, contentmarketeer kom bij ons!

Krijg jij jeuk van ingewikkelde en onverklaarbare oneliners? Word jij wilder dan wild van content die de kern raakt? Word jij dolgelukkig als je na een interview een mooie story mag maken? En draai jij eenvoudig de allerleukste social media campagnes? Ga dan bij ons aan de slag als contentmarketeer! En ons is dan VILLA5. Een bureau vol creatieve doeners die met flink veel energie werken aan de meest uiteenlopende projecten voor de allerleukste opdrachtgevers. Wij vertellen verhalen met verfrissende concepten, verrassende creaties en sterke content. Voor de rest cheffen we ’t gewoon. En valt er iets te vieren? Dan knalt er confetti of champagne 😉 5 x C dus! En voor die C van content zoeken we versterking.

 

VACATURE | Contentmarketeer | minimaal 16 uur per week | Ommen/Enschede/Dalen

 

Wij zoeken een specialist!

We zoeken iemand die content maakt. Wat dan precies? Nou, een echte teksttovenaar met goede interview-skills. En ja, dat is iemand met de clichématige vlotte pen – hoe deze er dan ook uit mag zien… Maar ook iemand die pakkende foto’s schiet, geestige gifjes maakt en daadkrachtige video’s ontwikkelt. Kortom, alle content wordt bij ons gemaakt door jou. Online en offline. We zoeken naast een maker ook een denker. Onze contentmarketeer is niet alleen verantwoordelijk voor de productie en ook voor de strategie, promotie en het uitrollen van campagnes.

Wij geloven in content die raakt. En dat is voor elke opdrachtgever anders. Met jouw charme, creativiteit en natuurlijke talent voor beeld en tekst weet jij ons en onze klanten steeds te verrassen. Tof toch?

Wat je verder moet weten…

  • Jij bent onze nieuwe creatieve doener die minimaal twee dagen per week aan de slag gaat in onze VILLA’s.
  • Deelname aan de maandelijkse kantoor challenge en Doener Dinsdag op Instagram is een must.
  • Onze whatsapp groep is soms een beetje druk, daar moet je tegen kunnen.
  • Een lekker salaris en creatieve arbeidsvoorwaarden zijn part of the deal.

Wat wij graag van jou willen weten..

  • Waarom wij jou echt moeten hebben.
  • Hoe sterk jouw contentkwaliteiten zijn.

Solliciteren?

Stuur wat je met ons wilt delen naar onze teamchef Lotte via lotte@villa5.nl. Doe dit wel voor 11 januari 2019. Leuk, wij hebben er zin in!

TIP ONS

Ken jij iemand wiens middle name contentmarketeer is? Tip hem, haar of ons. Er ligt een VILLA5 chocoladereep klaar voor elke serieuze tip. Deze vacature delen in jouw online netwerk mag natuurlijk ook.